Ironia sortii! Una dintre cele mai destepte actrite de la Hollywood, este bolnava, in stadiu incipient, de dementa senila!

12 Feb 2018

N-a fost niciodata o frumusete, dar desteptaciunea i-a dat mereu un farmec aparte. Acum este dependentă de soţul ei, James Brolin, pentru ca actriţa da evidente semne de senilitate.

  • Ironia sortii! Una dintre cele mai destepte actrite de la Hollywood, este bolnava, in stadiu incipient, de dementa senila!
  • Ironia sortii! Una dintre cele mai destepte actrite de la Hollywood, este bolnava, in stadiu incipient, de dementa senila!

Barbra Streisand are acum 75 de ani si s-a bucurat de o fulminanta cariera hollywoodiana. IN tot ce a intreprins, a avut succes: a cantat ca nimeni alta si a jucat cu pasiune in fiecare rol pe care l-a avut. Potrivit tabloidului american Globe, artista le dă serioase motive de îngrijorare ce­lor apropiaţi,: se spune caactriţa „se pierde prin magazine, ameţeşte des şi părea dezorientată chiar şi în restaurantul ei favorit“, poves­teşte o sursă pentru Globe.

Astfel se explica motivul pentru care Barbra Streisand a refuzat să mai plece în turnee sau să mai apară în spectacoleIar ultima oară când a intrat pe un platou de filmare, pen­tru a trage câteva cadre pentru documentarul Barbra: The Music… the Mem’ries… the Magic! realizat de Netflix, „a uitat unde sunt camerele de filmat. Şi, făcându-se că glumeşte, a spus că i-ar fi bune nişte indicatoare gal­bene ca să găsească mai uşor vestiarul. Iar când a ieşit din platou, s-a ţinut bine de braţul soţului ei, ca să nu cadă“, povesteşte un martor. Realizato­rii au fost nevoiţi să filmeze totul într-o singură zi, Barbra spunându-le că ar fi un efort prea mare pentru ea să revină pentru alte cadre.

Barbra prefera sa-si petreaca timpul in Malibu, in casa care ii confera deplina siguranta si confort. 

 

 

 

SHARE