John Travolta a fost acuzat de hărțuire sexuală de un maseur tanar

14 Noi 2017

John Travolta a fost acuzat de hărțuire sexuală de un maseur de 21 de ani. Fapta ar fi avut loc în 2000, relatează Daily Mail.

  • John Travolta a fost acuzat de hărțuire sexuală de un maseur tanar
  • John Travolta a fost acuzat de hărțuire sexuală de un maseur tanar

Conform plângerii, Travolta i-ar fi arătat fesele tânărului și s-a expus indecent în timpul unei ședințe de mesaj care a avut loc la Hotelul LaQuinta din Palm Springs, California. De asemenea, Travolta ar fi povestit maseurului fanteziile sexuale gay pe care le are. Conform documentelor obținute de radaronline.com, actorul ar fi solicitat băiatului și un masaj în zonele intime.

Angajatul pretinde că Travolta își tot scotea prosopul cu care era acoperit, iar el îl tot învelea. Actorul a solicitat și o ședința de de exfoliere, în timpul căreia i-a repetat maseurului că este foarte excitat. După scrub, Travolta, care este căsătorit cu actrița Kelly Preston,  l-a invitat la saună, motivând că nu dorește să stea singur, unde i-a dat jos prosopul tânărului angajat și i-a masat el fesele și coapsele, întrebându-l dacă nu l-ar deranja o partida de sex oral.

Conform declarației, maseurul a plecat, în sfârșit din camera lui Travolta.

Nu este pentru prima dată când actorul este acuzat de hărțuire sexuală, pe numele sau a mai fost depusă o plângere, în 2012, de un alt maseur, din Beverly Hills, care i-a spus că este un profesionist, nu o prostituată. Atunci, Travolta a negat acest incident, spunând că este atacat pe nedrept și că totul este o inscenare.

Avocatul primului maseur afirmă că tânărului pe care îl apară este înfricoșat de Travolta, care l-ar fi amenințat explicit.

 

 

 


 

 

 

SHARE