Kaufland, campanie de denigrare? Momentul în care un bărbat ar pune un șoarece într-un galantar - video

13 Mar 2018

După ce în mediul online au apărut filmări cu un șoarece în raftul cu lactate a unuia dintre magazinele sale, Kaufland România a dat publicității un clip video înregistrat de camerele de supraveghere ale supermarketului din Arad.

  • Kaufland, campanie de denigrare? Momentul în care un bărbat ar pune un șoarece într-un galantar - video

În imagini se vede, potrivit reprezentanților companiei, cum un bărbat pune animalul în galantar și se întoarce după un minut pentru a-l filma.

Compania a anunțat că va depune plângere la Poliție în acest caz.

”Avem motive bine întemeiate să credem că această filmare este orchestrată și parte dintr-o campanie bine pusă la punct de denigrare a companiei, începută în urmă cu două săptămâni.

În magazinul din Arad ultima procedură de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a avut loc săptămâna trecută și, în urma acesteia, magazinul a primit raport verde din partea specialiștilor care au efectuat procesul.

Vom sesiza Poliția și autoritățile și vom cere o anchetă în acest caz. Compania Kaufland România nu poate tolera șantajul și nici atacurile murdare și suntem pregătiți să ne adresăm organelor de urmărire penală și instanței de judecată pentru tragerea la răspundere a persoanelor vinovate și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al Kaufland România.

În urmă cu două săptămâni, pe internet au apărut imagini de la un alt magazin Kaufland, de această dată din Curtea de Argeș, în care se vedea un șoarece plimbându-se printre bucățile de carne.

SHARE