La 81 de ani, un bunic a devenit analist-programator: Nu puteam să-mi las mintea să ruginească - video

23 Iul 2017

Vasile Drăgan a fost inginer în Valea Jiului. Are 81 de ani, și în urmă cu ceva vreme și-a dorit să învețe informatică. A urmat un curs la Cugir, după care s-a înscris la școala post-liceală.

  • La 81 de ani, un bunic a devenit analist-programator: Nu puteam să-mi las mintea să ruginească - video

"Nu puteam să stau și să las mintea să ruginescă. Eram într-o zi la piață și am auzit două femei ce stăteau de vorbă și una zice: "Măi, rețeta asta o găsești și pe calculator, pe internet", și atunci m-am gândit - chiar așa să fiu să nu pot învăța un pic de calculator”, povestește Vasile Drăgan.

Bunicul Drăgan a fost un elev conștiincios, nu a lipsit de la niciun curs și notițele luate arată impecabil. În momentul în care a intrat în clasă, colegii l-au crezut profesor. nu elev.

"Când am văzut că intră la examen, m-am gândit că este o farsă. Era mândru că a reușit să învețe să folosească calculatorul la vârsta de 80 de ani, este ceva care nu vezi oriunde”, spune directorul Colegiului Tehnic din Turda,  Dumitru Mateescu.

Proaspatul absolvent al școlii postliceale are un nou vis - s-a apucat să scrie o carte, și are sfaturi pentru tineri: “Le-aș da sfatul să studieze, să învețe, să își aleagă o meserie să o ducă cu dragoste mai departe toată viața."

Dupa ce si-a luat diploma de analist-programator, Vasile Dragan s-a apucat sa scrie si o carte.

Bunic, la 81 de ani - analist programator

SHARE