Sinead O’Connor, indicații pentru copiii săi: ”Înainte de a suna la 911, sunați-l pe contabilul meu”

Sinead O'Connor, indicații pentru copiii săi: ”Înainte de a suna la 911, sunați-l pe contabilul meu”

Sinead O’Connor, care a încetat din viață miercuri la vârsta de 56 de ani, a mărturisit în urmă cu doi ani că le-a lăsat indicații precise copiilor săi cu ce au de făcut după moartea sa, relatează People.

Într-un interviu pe care l-a acordat în anul 2021 revistei People, cântăreața irlandeză a dezvăluit că le-a vorbit copiilor săi despre importanța protejării artei pe care a creat-o și a finanțelor după moartea sa.

”Știți, când artiștii mor, sunt mult mai valoroși decât atunci când sunt în viață. Tupac a lansat mult mai multe albume de când a murit decât a lansat când era în viață, așa că este cam revoltător ceea ce fac casele de discuri.

De aceea mi-am instruit întotdeauna copiii, încă de când erau foarte mici: Dacă mâine mor, înainte de a suna la 911, sunați-l pe contabilul meu și asigurați-vă că casele de discuri nu încep să-mi lanseze piesele fără să vă spună unde sunt banii”, spunea O’Connor.

O’Connor își promova cartea lansată recent – ”Rememberings”,  în care povestește despre o întâlnire pe care a caracterizat-o ciudată cu Prince, compozitorul melodiei care a făcut-o celebră ”Nothing Compares 2 U”.

Ea a spus că deși ”nu l-a plăcut foarte mult” pe Prince, acest lucru nu i-a influențat părerea despre el ca artist.

Cântăreața s-a declarat ultragiată de modul în care casele de discuri au profitat de pe urma muzicii compuse de Prince, după ce-a murit, în 2016.

”Unul dintre lucrurile care mă deranjează foarte tare, mă înfurie foarte tare când mă gândesc la asta, este faptul că pur și simplu i-au violat seiful.

Cu toții avem cântece de care chiar ne este rușine și care sunt de rahat. Nu vrem să le audă nimeni.

Putem spune că Prince a lansat toate cântecele pe care le-a înregistrat vreodată, așa că dacă s-a chinuit să construiască un seif, un lucru destul de dificil de făcut, înseamnă că într-adevăr nu a vrut ca aceste cântece să fie auzite vreodată.

Și nu pot suporta ca oamenii să violeze, așa cum am spus, seiful”, a mai adăugat artista.

În plus, ea a precizat că nu crede că Prince ar fi putut suporta” să audă piesa ”Let’s Go Crazy”, pe care a compus-o în 1984, inserată într-o reclamă la un card de credit.

”Este o piesă despre apreciere, prietenie și iubire nu despre lucrurile materiale din viață. Cred că se răsucește în mormânt din cauza faptului că a fost folosită pentru a promova un card de credit”, a remarcat cântăreața irlandeză.

Urmăriți-ne pe Google News - 3Dots Stories

________________________________________________________________

Mărturia unei supraviețuitoare a accidentului produs de Vlad Pascu: ”Dreptate ar fi ca el să facă pușcărie câți ani aveau împreună Roberta și Sebi”

Cristina I. e unul din cei trei studenți răniți în accidentul produs de Vlad Pascu în noaptea de 19 august anul trecut, în localitatea 2

De ce sunt românii așa? ”Mai bine o duceam la un cămin de copii! Și mi-a zis nevasta-mea…”

În afara dependenței pe care o aduce unora, internetul și-a dovedit utilitatea prin furnizarea unor informații utile, accesului facil la educație, cultură și cumpărături. Urmare

Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: ”Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le fabrică!” – video

Într-o înregistrare video postată pe TikTok, un turist italian se declară uimit de numeroasele mașini scumpe pe care le-a văzut pe străzile din capitala României.

Dănuț Lupu, despre viața în penitenciar: ”Pentru ei nu face nimeni nimic, nu-i ajută nimeni! Sunt foarte mulți din ăștia în pușcărie!”

Dănuț Lupu a vorbit în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”, difuzată de Gazeta Sporturilor despre cele șase luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor

Cum e să meditezi copiii miliardarilor? O profesoară povestește experiența din Dubai: ”Mi-a dat 3.000 de dolari ca să-i fac temele pentru acasă”

O profesoară britanică a ales să facă o schimbare în carieră, mutându-se în Emiratele Arabe Unite, unde a oferit meditații copiilor provenind din familii extrem