La mine de ce nu vine, că sunt văduvă? Babele satului și violul care le face invidioase - video

28 Iul 2017

O bătrână  în vârstă de 81 de ani dintr-o comună din județul Dâmbovița, a făcut o plângere la poliție împotriva unui tânăr de 24 de ani, pe care îl acuză că a intrat peste ea in casă. Vecinele sustin însă că vizitele tânărului sunt pe placul femeii...

  • La mine de ce nu vine, că sunt văduvă? Babele satului și violul care le face invidioase - video

Bătrâna este văduvă și locuiește de una singură în Șelari, județul Dâmbovița de mai bine de 10 ani. După ce o nepoată de-a sa a auzit că un tânăr de 24 de ani a fost văzut ieșind în zori din locuința bunicii, a îndemnat-o să depună o plângere la poliție.

"A intrat pe geam și s-a dat pe laviță, lângă sobă. Eu dormeam. Dumnezeu, pupa-L-aș, m-a deșteptat! Când dau ochii peste cap, văd o namilă pe pat, la capul meu! . Un pumn, atât, dar și eu i-am tras-o!", declară bătrâna reclamantă.

Victima susține că musafirul a plecat fără să-i facă vreo altă stricăciune, dar, la îndemnul nepoatei, a făcut plângere la poliție pentru geamul spart și pentru pumnul încasat.

"La mine de ce nu vine, că sunt văduvă? La asta de ce nu vine, că și ea e văduvă, sau la cumnată-mea, că și ea e văduvă", spun cațele satului, adunate pe-o bancă în fața camerei de luat vederi.

Grupul vecinelor indiscrete susține că tânărul nu este la prima vizită pe care o face în casa bătrânei și că acesteia nu i-ar displace și că reclamația a fost făcută de ochii lumii.

Tânărul nu a dorit să explice reporterilor motivul vizitelor sale nocturne la bătrâna în vârstă de 81 de ani, iar polițiștii încearcând să găsească adevărul, fac deocamdată cercetări pentru violare de domiciliu, distrugere și lovire.

Bătrână de 81 de ani și tânărul de 24, o relație invidiată de vecine!

 

 

SHARE