Laszlo Tokes a reformat din nou... Tătic, la 65 de ani!

14 Noi 2017

Laszlo Tokes se dovedește a fi verde și la 65 de ani, vârstă la care alții poate au și uitat cum se fac copiii, el devenind din nou tătic!

  • Laszlo Tokes a reformat din nou... Tătic, la 65 de ani!

Dupa un divorț cu scandal, după 25 de ani de căsnicie, în care a fost acuzat de prima soție că a terorizat-o și a hărțuit-o psihic, Lazlo Tokes s-a căsătorit cu o profesoară de muzică din Ungaria, Levay Tunde, care i-a fost amantă în ultimii 13 ani de căsătorie...

Căsătoria s-a lăsat cu urmări, în februarie 2014, cei doi au devenit părinții unui băiețel, născut într-o maternitate din Budapesta. În urmă cu câteva zile se pare că evenimentul s-a reprodus întocmai și la fel, Tokes devenind tată din nou, băiat, maternitate, Budapesta, informează ebihoreanul.ro.
Laszlo Tokes mai are trei copii din prima casatorie

Despre fostul pastor reformat s-a spus că îi cam plac femeile, și ar fi avut o legatură apropiată și cu fotomodelul Fanny Kovacs, cea care a fost căsătorită cu scriitorul maghiar Gyorgy Faludy, pe când acesta avea 92 de ani, iar ea numai 26 și după a cărui moarte ar fi fost consolată, printre alții și de Tokes. 

Având în vedere că noua familie Tokes locuieste la Oradea, să sperăm că cei mici vor ști să ceară la magazin pâine în limba română... 

SHARE