Lecția Simonei pentru români! Ce înseamnă să munceşti, să înveţi, să crezi în steaua ta, în ciuda a tot ce ţi se întâmplă şi să învingi

10 Iun 2018

Imediat după succesul Simonei Halep de la Roland Garros, Cristian Tudor Popescu a exprimat ceea ce încolțise probabil prin mai toate mințile celor ce gândesc și speră ca nația română să depășească impasul în care se găsește și să progreseze.

  • Lecția Simonei pentru români! Ce înseamnă să munceşti, să înveţi, să crezi în steaua ta, în ciuda a tot ce ţi se întâmplă şi să învingi

”Stimaţi telespectatori, cred că este una dintre cele mai mari isprăvi ale unui român, ale unei românce în faţa întregii lumi, de-a lungul istoriei.

Această fată poate să fie un model pentru toţi tinerii din această ţară, o ţară aflată în derută, cum este ţara noastră. Simona a arătat ce înseamnă, deci nu numai că a câştigat, cum a câştigat!

A arătat ce înseamnă să munceşti, să înveţi, să crezi în steaua ta, în ciuda a tot ce ţi se întâmplă, dur, ostil şi să învingi. A fost o victorie a caracterului, a inimii, a sufletului. Asta este important, dincolo de o rachetă, dincolo de mâini, de picioare”, a spus CTP, la PRO TV.

 

SHARE