Mama beată, la al 11-lea copil: "Nu poate statul lua câţi copii pot să fac eu" - video

11 Dec 2016
  • Mama beată, la al 11-lea copil: "Nu poate statul lua câţi copii pot să fac eu" - video

În 2014, Mariana Ciobanu, în vârstă de 39 de ani din județul Vaslui, oripila întreaga Românie, după apariția imaginilor apărea prăbușindu-se peste copiii săi în șanș, din cauza faptului că era atât de beată încât nu se mai putea ține pe picioare.

După ce toți copiii au fost luați în îngrijirea statutului, la doi ani de la acel eveniment, Mariana Ciobanu a devenit mamă pentru a 11 oară, dând naștere unui băiețel și dovedind, că în ciuda vârstei, a sărăciei și a faptului că pare total lipsită de instincte materne, este dispusă să mai facă, alături de soțul său, și alți copii.

”Şi-au mai aşezat prin casă, au mai văruit, însă nu ştiu cât de sănătos este mediul în care trăiesc. În continuare consumă alcool, chiar dacă nu la fel de mult ca în 2014. Am discutat ca mama, i-am pus în vedere să aibă grijă de copil, însă mi-a spus că nu putem să luam noi copii, câţi poate ea să facă. În astfel de situaţii, ce mai poţi face? Nu ne rămâne decât să monitorizăm familia şi să sperăm că nu se va mai ajunge la situaţii grave”, a precizat Mona Bujor, primarul comunei Soleşti, locul în care trăiește familia Ciobanu.

În prezent, din cei opt copii ai familiei prelauaţi de DGASPC Vaslui în anul 2014, şapte se mai află în plasament. Al optulea, un băiat de 17 ani, s-a reîntors recent la părinţi după ce a fugit de la asistentul maternal.

SHARE