O femeie inimoasă a salvat un mânz de care doar mamei lui îi mai păsa - video

20 Dec 2016

O femeie cu mult suflet a salvat de la moarte un mânz de numai trei luni, pe care l-a găsit rănit la picior, pe marginea unui drum în județul Dolj, lângă care doar mama lui mai stătea, proprietarul abandonându-i.

  • O femeie inimoasă a salvat un mânz de care doar mamei lui îi mai păsa - video

Alexandra a văzut mânzul prăbușit pe marginea drumului. Avea un picior rupt și nu se mai putea mișca, probabil urmare a faptului că fusese lovit de o mașină. Alături de bietul animal în suferință, doar mama lui.

După ce a sunat la pompieri și la veterinari, Alexandra s-a asigurat timp de aproape opt ore că animalul nu suferă de frig. L-a învelit cu o plapumă și i-a dat apă cu zahăr.

Mânzul a fost preluat de medicii veterinari de la o asociație de protecție a animalelor din București și urmează să fie operat la piciorul fracturat și se speră că își va reveni. El va fi găzduit, împreună cu mama lui, de un adăpost pentru cai din București.

Politistii încearcă să îl gasească pe cel care ar fi lovit mânzul cu mașina, dar și pe proprietarul celor două animale. 

Mânzul a primit numele Lucky, pentru că e un adevărat noroc să dai în lumea din ce în ce mai cenușie și egoistă peste un om cu suflet bun așa cum a demostrat că este Alexandra.

SHARE