București. Amantul unei femei i-a înscenat un accident pentru a-i fura geanta plină cu bani din mașină

București. Femeie, jefuită în trafic, după ce amantul ei i-a înscenat un accident pentru a-i fura geanta plină cu bani

O femeie de 28 de ani din București a fost jefuită în trafic, la comanda amantului, care ar fi pus doi bărbați să îi lovească mașina cu un scuter și să îi fure geanta plină cu bani, chiar în timp ce făceau constatarea amiabilă în urma accidentului rutier.

Femeia a sunat la 112 și a reclamat că i-a fost furată geanta din mașină, în care se aflau 48.000 de euro și 1.800 de lei, în timp ce se afla într-o benzinărie din Sectorul 5 al Capitalei.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de la Secția 18 s-a descoperit că mașina în care se afla a fost lovită în mod intenționat de conducătorul unui scuter.

După accident, el i-ar fi propus femeii să parcheze într-o benzinărie și să încheie acolo înțelegerea amiabilă. Așa s-a și întâmplat, dar, în timp ce completau datele în formulare, un complice, care se afla și el pe scuter în momentul accidentului, a sustras geanta plină cu bani din interiorul mașinii.

Surse din cadrul anchetei spun că jaful a fost pus la cale chiar de amantul femeii. El i-ar fi pus pe cei doi bărbați să o jefuiască, iar acum amantul, în vârstă de 26 de ani, a fost reținut de polițiști, după ce aceștia au făcut percheziții și au descoperit că el ar fi pus totul la cale.

În plus, la scuter era folosit și un număr de înmatriculare furat de la o mașină, iar cei doi bărbați aflați pe el nu aveau permis de conducere.

Cei doi sunt căutați de polițiști, deoarece este un dosar penal în lucru pentru infracțiunile de punere în circulație sau conducere a unei vehicul neînmatriculat, dar și conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat.