Maria Grapini redistribuie un mesaj jignitor la adresa participanţilor la protest: Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting

09 Aug 2018

Recunoscută mai ales pentru legăturile cu năbădăi pe care le are din când în când ori cu limba română, ori cu logica, dar totuși europarlamentar, Maria Grapini întărește rândurile celor care nu pot pricepe că este dreptul tuturor la opinie, chiar dacă este alta decât cea din propria ogradă. Și, evident, o face jignitor, la fel cum procedează și cealaltă tabără, nici ea a îngerilor...

  • Maria Grapini redistribuie un mesaj jignitor la adresa participanţilor la protest: Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting

Maria Grapini a distribuit pe pagina sa de Facebook o postare prin care cei care au ales să participe la protestul ce va avea loc mâine la București, al românilor din diaspora, sunt invitați să îşi procure un ”certificat de prost”.

”Informăm diasporenii că taxa de prost se plăteşte la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteţi participa la miting”, este mesajul postat de Andreea Dorian şi distribuit pe profilul său de Facebook de Maria Grapini.

Sesizând că sărise nu unul, ci mai mulți cai, Grapini a revenit cu un mesaj de mulţumire adresat românilor din diaspora.

”Doresc sa multumesc romanilor din diaspora care muncesc cinstit si fac onoare Romaniei si care nu se lasa atrasi in tot felul de diversiuni.M-as bucura sa inteleaga si cei care doresc schimbarea guvernului prin violenta ca exista o cale democratica-votul!”, a scris Grapini pe Facebook.

”Nu e vorba că rezonez cu mesajul. E vorba de a vedea puncte de vedere diferite ale diasporei pentru a se înţelege că nu se poate nimeni erija în a fi reprezentantul întregii diaspore. Eu m-am întâlnit cu foarte mulţi români din diaspora. Nu există puncte de vedere comune. La fel ca cei din ţară, şi cei din diaspora sunt foarte împărţiţi”, a declarat Maria Grapini, pentru cotidianul Adevărul.

Grapini a mai spus că ceea ce a determinat-o să redistribuie mesajul a fost declaraţia bărbatului care a spus că ”vrea sânge pe stradă”.

”Eu nu încurajez violenţa. Nu ne convine, nu avem decât să ieşim la vot şi să votăm. Eu, la Timişoara văd foarte mulţi nemulţumiţi de primarul Robu, dar la vot au ieşit 27 la sută”, a mai declarat Grapini, care a mai spus că nu înţelege de ce se cere demisia Guvernului Dăncilă. 

SHARE