România sălbatică! Mașini atacate, noaptea, cu pietre pe un drum european

13 Sep 2018

Poveștile din Vestul Sălbatic, ce pomeneau de indienii care atacau ”calul de foc” sau diligențele, ce le traversa păsunile, par să redevină realitate în România contemporană. Cel puțin așa o demonstrează ultimele evenimente petrecute pe drumurile patriei - tentative de tâlhărie, hărțuiri în trafic, foc de armă asupra unui tren...

  • România sălbatică! Mașini atacate, noaptea, cu pietre pe un drum european

Cel mai recent caz de o asemenea factură, îngrijorătoare, a avut loc în noaptea de 8 spre 9 septembrie, pe E87, drumul european care face legătura între județele Constanța și Tulcea, în zona localității Tariverde.

”Aseară, în jurul orei 23:30, la calea ferată dintre Tariverde şi Mihai Viteazul, peste 10 indivizi (de pe câmp) bombardau cu pietre maşinile care treceau. Aveţi mare grijă!”, a scris Adelina Georgiana, într-un mesaj pe Facebook.

Din comentariile pe tema acestui subiect, reiese că au fost mai multe maşini atacate în acea zonă.

Un alt comentator spune că același lucru i s-a întâmplat și într-o altă zonă a țării -  ”am păţit-o şi eu în Râmnicelu, judeţul Buzău. Norocul meu a fost că o singură piatră m-a nimerit la 1 centimetru de lunetă”.

Potrivit Adevărul, reprezentanții Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au precizat că există sesizare referitoare la aceste fapte, depusă la Secţia 5 Rurală din localitatea Cogealac.

”Este vorba despre zona din dreptul unui teren extravilan, la ieşire din localitatea Tariverde. Colegii noştri efectuează verificări cu privire la cele sesizate', au explicat oficialii din cadrul IPJ Constanţa, pentru sursa citată.

SHARE