Mesajul Irinei Loghin dupa ce s-a scris ca a murit!

12 Feb 2018

Irina Loghin s-a adresat fanilor sai dupa ce, cu putine zile in urma, pe un site de stiri a aparut stirea ca a murit, dupa ce ar fi fost otravita.  Ea a scris pe o retea de socializare urmatorul mesaj:

  • Mesajul Irinei Loghin dupa ce s-a scris ca a murit!

"Dragii mei,

Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje pe care mi le-ați trimis în ultimele zile. Doresc, în primul rând, să vă asigur că nu am niciun fel de problemă de sănătate, niciun “virus ucigaș” sau ce s-a mai scris în “presă”. De la o banală răceala la o “afecțiune mortală”, așa cum s-a spus, este cale lungă. Sunt cât se poate de sănătoasă. Vă mulțumesc tuturor pentru că ați fost alături de mine în această perioadă și mi-ați sesizat toate știrile false. 

În al doilea rând, doresc să îmi cer scuze față de persoanele care mi-au scris pentru postul de menajeră. Fiind plecată din țară, nu am avut timp să mă ocup de selecție. Vă voi contacta în perioada următoare. De asemenea, dacă mai sunt persoane doritoare, vă rog să îmi scrieți zilele acestea. 

Nu pot încheia altfel, decât cu versurile unei piese foarte dragi mie: „Celor ce cu-atâta ură / Mă vorbesc și mă înjură / Despre mine născocind / Tot ce le trece prin gând / Eu atâta mai pot spune / Doamne, dă-le gânduri bune!

Irina Loghin", a spus indragita artista.

SHARE