Mihaela Buzărnescu, mesaj adresat românilor: 'Sper să fiți mândri de mine și poate voi fi un model pentru copilul vostru!'

07 Aug 2018

Devenită extrem de populară, după ce a devenit învingătoare în principal în lupta cu destinul, după ce-a trecut de numeroase accidentări, ce au împiedicat-o să-și pună în valoare talentul și munca susținută, Mihaela Buzărnescu a câștigat la finalul săptămânii trecute primul său turneu din circuitul WTA.

  • Mihaela Buzărnescu, mesaj adresat românilor: 'Sper să fiți mândri de mine și poate voi fi un model pentru copilul vostru!'

Mihaela Buzărnescu a ținut să transmită românilor, după mulțimea de mesaje de felicitare primite după succesul de la San Jose.

"Vreau să le mulțumesc tuturor celor care cred în mine, cărora le place jocul meu. Știu că am multe suișuri și coborâșuri în timpul meciurilor, că urlu, că vorbesc urât, dar trăiesc fiecare clipă!

Sper că mă veți sprijini atât la bine cât și la rau. Sper să fiți mândri de mine și poate voi fi un model pentru copilul vostru", a spus Mihaela intr-un interviu pentru WTA.

SHARE