Mihaela Buzărnescu, mesaj pentru WTA, după primul titlu câștigat din carieră

06 Aug 2018

După ce a câștigat primu său titlu din circuitul WTA, la turneul de la San Jose, unde s-a impus categoric în fața grecoaiei Maria Sakkari, Mihaela Buzărnescu a transmis un mesaj în care le mulțumește tuturor celor care i-au fost aproape și spune că își dorește să obțină și alte titluri. 

  • Mihaela Buzărnescu, mesaj pentru WTA, după primul titlu câștigat din carieră

În urmă cu 20 de luni, Buzărnescu nu figura nici măcar în top 500, din cauza unei accidentări care părea să fi terminat prematur cariera.

A revenit spectaculor, pas cu pas, iar acum, la 30 de ani, presa internațională estimează că nu se va opri aici, lucru de care este convinsă și Miky.

"Sunt foarte fericită pentru că am reușit să câștig primul meu titlu WTA. Sunt mulțumită de rezultatul muncii mele. Sper că veți fi alături de mine și în viitor, atât în momentele bune, cât și în cele dificile. Sper că voi câștiga și alte turnee.

Am reuşit să las deoparte toate emoţiile, să-mi păstrez concentrarea şi să consider meciul ca fiind unul normal, nu o finală. Chiar după primul set, m-am gândit că ar putea reveni, aşa că nu a fost uşor.

După 3-0, m-am gândit că aş putea cu adevărat câştiga meciul. Am încercat să mă concenterz pe jocul meu şi nu asupra modului în care reacţionează ea. Am văzut că jucam bine, făcând puncte şi returnând fiecare minge.

Acum, cred în orice. Am început să cred că aş putea juca bine când m-am calificat pentru US Open, anul trecut. Totul a fost din bine în mai bine pentru mine. Voi încerca să mă concentrez la fiecare turneu, la fiecare meci, cum am făcut înainte.

Poate lumea mă va privi într-un mod diferit acum, dar nu vreau să schimb nimic, doar să mă gândesc la momentele bune şi să joc", a declarat Buzărnescu, după finala de duminică.

SHARE