Mihai Dobrovolschi: “Libertatea individuală a avut de suferit când s-a interzis fumatul în spațiile publice. Ăsta-i nazism!”

14 Noi 2017

Dimineata, la radio Guerrilla, a intrat în direct tatăl unuia dintre copiii care au fost tunși de dirigintă, în clasa, pentru că aveau părul prea lung. Incidentul a avut loc la Colegiul Național “Alexandru Ioan Cuza” din Ploiești.

  • Mihai Dobrovolschi: “Libertatea individuală a avut de suferit când s-a interzis fumatul în spațiile publice. Ăsta-i nazism!”

În timp ce conducerea școlii consideră că nu a fost vorba de umilire, ci de un spirit de glumă al profesoarei, părinții celor doi băieți de 13 ani spun că este vorba de abuz și că vremurile în care adolescenții erau tunși în dube, de milițieni, sunt mai aproape decât oricand.

Dobrovolshi și-a reamintit că, imediat după Revoluție, în licee, regulile privind tunsul corespunzător al băieților n-au mai existat, pentru că oricând se putea spune că profesorii erau nostalgici ai vremurilor comuniste.

Realizatorul matinalului la radio Guerrila consideră însă că libertatea individuală a avut de suferit imediat ce a fost adoptată legea împotriva fumatului în spațiile publice. “De ce atunci oamenii nu au fost lăsați să înființeze baruri exclusiv pentru fumători? Răspunsul a fost:  “Nu”, iar explicatia era că fumatul face rău tuturor. Ăsta-i fascism, nazism!”, a precizat Mihai Dobrovolshi.

 

 

 

 

SHARE