La noi, în România! S-au furat motocicletele sportivilor veniți la CM de Enduro

07 Apr 2017

Ca într-o poveste ce ține de câteva mii de ani, și în care pare că unii dintre noi ne fură căciula tuturor, șase motociclete Enduro, în valoare de câteva zeci de mii de euro, au fost furate vineri dimineață la Arad, din curtea hotelului unde erau cazați piloții.

  • La noi, în România! S-au furat motocicletele sportivilor veniți la CM de Enduro

Motoarele aparțineau unei echipe din Ungaria  care venise în România pentru a participa la o etapa din Campionatul Mondial de Enduro.

"Trei motociclete erau pe platformă, două erau într-un microbuz, iar una era într-o curte. Motocicletele erau la Ghioroc pentru că acolo a fost cazat echipajul înscris la evenimentul motociclistic din acest weekend.

Acestea au fost furate în intervalul orar 4.00 – 7.00 azi dimineață. S-a demarat o anchetă în acest caz. Paguba este estimată la suma de 40.000 de euro”, a declarat Lorena Radu, purtător de cuvânt IPJ Arad, pentru specialarad.ro.

Camerele de supraveghere ale hotelului nu au putut oferi mai multe informații despre autorii furtului. O primă ipoteză a anchetatorilor are în vedere un atac la comandă, din cauza modalității de operare a hoților care s-au mișcat rapid și au fost extrem de organizați.

Cei trei sportivi maghiari au stabilit o recompensp pentru recuperarea motocicletelor fiind gata să plătească două milioane de forinți (6.500 de euro) pentru a putea fi din nou în posesia lor.

Mda, românii, ospitalieri, primitori, cu pâine și sare, și, să nu uităm, hoți!

SHARE