Multe voci se ridica impotriva referendumului de definire a familiei traditionale. Radu Banciu: 'Este vorba despre o îngrădire'

12 Sep 2018

Multi artisti, oameni de televiiziune, ziaristi considera referendumul din 7 octombrie privind definirea familiei traditionale o rusine, o incercare de limitare a drepturilor omului. Pentru validarea acestui referendum, in ziua votului, trebuie sa se prezinte la urne in jur de 6 milioane de romani. IN mediile de socializare, tot mai multa lume vorbeste despre boicot prin neparticipare. 

  • Multe voci se ridica impotriva referendumului de definire a familiei traditionale. Radu Banciu: 'Este vorba despre o îngrădire'

Intre cei care se opun organizarii referendumului se numara si Radu Banciu, care a spus, in timpul emisiunii sale de la B1: 

"Este vorba despre o îngrădire. Asta cu bărbatul şi femeia este logică, nu trebuie legiferată. Dacă se înţeleg, se vor pune ei de acord. (...) Pe vremea lui Nea Nicu, oamenii reuşeau, se mai duceau la un film coreean şi uite aşa unii reuşeau să aducă pe lume urmaşi. În momentul de față, pare să fie mai complicat (...)

Dacă doi bărbaţi vor să îşi unească destinele sau 13 muieri si ar vrea să locuiască împreună de ce nu ar fi voie? (...) Dacă oamenii aşa vor să trăiască? Nu suntem o ţară democratică, nu ne mândrim cu asta? (..) Ce mă interesează pe mine ce fac ăia în locuințele lor? Nu mi se pare degradant ", a vorbit Radu Banciu.

SHARE