Au căzut la datorie! Muncitori fotografiaţi 'zăcând' pe asfalt în mijlocul şantierului

03 Aug 2018

Să fie căldura de vină sau să fie gradele alcoolului consumat? Trei muncitori ai unei firme firme angajate de o primărie pentru realizarea unei lucrări edilitare au fost fotografiaţi dormind pe asfalt, lângă şantierul pe care lucrează.

  • Au căzut la datorie! Muncitori fotografiaţi 'zăcând' pe asfalt în mijlocul şantierului

Poate că muncitorii surprinși în imagine erau obosiți, dar chiar așa, în mijlocul străzii?

Imaginea postată pe Facebook, surprinsă pe un şantier din Timişoara, îi imortalizează pe trei muncitori ai unei firme firme angajate de primărie să repare trotuarele, dormind pe asfalt lângă trotuarul spart. 

”Trei bravi luptători din Ordinul Dezvoltării în Forţă căzuţi la datorie în bătălia de pe Strada Teiului, în apropiere de Gheorghe Lazăr. Întru veşnica lor pomenire, constructorul a anunţat că va abandona un morman de moloz în colţul blocului, iar Primăria lui Nicolae Robu va include obiectivul în circuitul turistic al oraşului. Acum vă rugăm să păstraţi liniştea, să le fie odihna uşoară! Mă refer şi la voi, ăia cu Zilele Oraşului. Distribuiţi mai departe pentru ca sacrificiul lor să nu treacă neobservat. Vor rămâne veşnic în memoria noastră”, este mesajul care însoţeşte fotografia.

.”Nu am văzut o scenă nici măcar un pic asemănătoare cu asta în orice oraş european prin care am trecut! De ce? Unu la mână, zona era încercuită cu un material protector de doi metri, fie că se repara şi un colţ de stradă pentru limitarea accidentelor şi împrăştierea mizeriei pe porţiunile neaflate în lucru!

Unde suntem noi în ecuaţia asta? Nişte maimuţe needucate, fără norme elementare de protecţia muncii, cu o crasă lipsă de respect pentru confortul celorlalţi, cu durerea în dos dacă acţiunile noastre provoacă daune! Să continui sau aţi prins ideea? Îi apăraţi pe cei din poza asta, nu vedeţi absurdul, foarte bine...Meritaţi ţara în care trăiţi”, a comentat un utilizator întâmplarea.

”E uşor să tragi concluzii, dar şi tu, şi eu, şi ei au dreptul la pauză. Dar e mai simplu să arunci cu noroi în loc să te gândeşti puţin”, a scris un alt utilizator, după ce a remarcat faptul că fotografia este făcută la ora 13.00, iar muncitorii, probabil, în pauza de masă. 

SHARE