Ne-au pus ștampila tuturor! Un nou studiu relevă că nu există niciun om 100% heterosexual

13 Mar 2018

Un nou studiu, publicat de “Journal of Personalitu and Social Psychology”, vine cu argumente în favoarea unei teorii care va starni ceva valuri: cercetătorii spun că nu există femei sau bărbați 100% heterosexuali.

  • Ne-au pus ștampila tuturor! Un nou studiu relevă că nu există niciun om 100% heterosexual

Studiul arată că atât bărbații, cât și femeile reacționează diferit atunci când sunt puși să urmărească materiale pornografice. Mai precis, dilatarea pupilei este un semn de excitare, iar realizatorii studiului i-au privit pe subiecți atunci când urmăreau scene fierbinți.

Astfel, se arată că femeile s-au excitat și când au văzut scene de sex între un bărbat și o femeie, dar și când două femei făceau dragoste.

ÎN mod similar au reacționat și bărbații, spun cercetătorii: pupilele lor s-au dilatat atunci când au văzut femei masturbandu-se, dar și când au văzut un tip care-și crea singur plăceri sexuale. Astfel că nu este de mirare că studiul a avut drept concluzie că fiecare dintre noi nu suntem heterosexuali, fie că recunoaștem sau nu, ci ne fac cu ochiul și relațiile cu parteneri de același sex.

O alta concluzie ar fi ca ideea ca femeile sunt toate bisexuale ar starni mai putine reactii negative in randul comunitatii decat daca s-ar spune acelasi lucru despre barbati, care au probleme sa accepte aceasta idee pentru ca nu fi expusi oprobriului public. 

 

 

SHARE