'Sfidează imaginaţia!' - site-ul WTA, entuziasmat de victoria Monicăi Niculescu în fața Sharapovei

12 Feb 2018

Monica Niculescu a reuşit o victorie superbă în faţa rusoaicei Maria Sharapova, cu 4-6, 6-4, 6-3, luni, în prima rundă a turneului WTA de la Doha

  • 'Sfidează imaginaţia!' - site-ul WTA, entuziasmat de victoria Monicăi Niculescu în fața Sharapovei

wtatennis.com laudă jucătoarea româncă pentru modul în care şi-a apropiat victoria, jurnaliştii fiind impresionaţi de gama atât de diversă de lovituri ale sportivei din Slatina.

"Niculescu a apelat la o varietate de lovituri pentru a o doborî pe Sharapova, câştigătoare a cinci turnee de Grand Slam. Cunoscută pentru sliceul său care sfidează imaginaţia, Monica a apelat la o varietate incredibilă de lovituri pentru a trece în trei seturi de fostul lider WTA, Maria Sharapova", notează wtatennis.com.

Venită din calificări şi ocupantă a locului 92 WTA, Niculescu a revenit după ce a cedat primul set şi după ce şi-a pierdut serviciul în primul game atât în setul al doilea, cât şi în decisiv şi a obţinut un succes entuziasmant, la capătul a peste două ore şi jumătate de joc

În turul doi, în direct la Digi Sport, Monica Niculescu o va întâlni pe învingătoarea din meciul Magdalena Rybarikova (Slovacia, 18 WTA) - Fatma Al Nabhani (Oman, 520 WTA), care va avea loc mâine.

 

SHARE