În Parlament, pronumele de politețe: Dumneavoastră sunteți atât de proastă. (...) Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal - video

06 Dec 2017

În Parlament se folosește pronumele de politețe, cu aceeași delicatețe cu care s-ar înjunghia c-o scobitoare. Spiritul e departe de-a fi unul al Crăciunului, fiind mai degrabă unul al dezbinării, al urii și al distrugerii, fără putință de-a fi măcar ascunse sub masca unei înțelegeri care, conjugate, să ducă la progresul României.

  • În Parlament, pronumele de politețe: Dumneavoastră sunteți atât de proastă. (...) Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal - video

Sentimentul care se naște în mintea oricărui om neangajat orbește în susținere politică e că asiști la cearta  a două găști ostile, de tâmpiți, care-și dispută teritoriul și banii noștri, ai prostimii. În România, da, există un stat paralel, cel al politicienilor, din care au chef să iasa, doar o dată la patru ani, când ne spun că i-ar interesa și altceva!

Schimb aprins de replici între senatorul PSD Șerban Nicolae, președinte al comisiei SIPA,și deputata USR Cosette Chichirău. Tablou - Deputata Chichirău, în timpul unui Live pe pagina sa de Facebook, se apropie de senatorul Nicolae. (momentul, până la editarea video, poate fi urmărit înccepând cu minutul 40).

Șerban Nicolae: Dumneavoastră cine sunteți? Vă luați leafa astăzi? E bună leafa aia mărită de PSD. Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine să fiți o asistată social?

Cosette Chichirău: Suta de amendamente sunt muncă.

Șerban Nicolae: L-ați citit pe vreunul? Nu mai rânjiți fasolea aia inutilă la mine. Aveți mâncare de deputat între dinți. Mâncarea aia de deputat.

Cosette Chichirău:  Domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul său infracțional, organizat.

Șerban Nicolae: Ia scrieți o plângere penală. Căutați un coleg alfabetizat și scrieți o plângere penală la adresa mea, cu ce am furat eu. Căutați un coleg care a terminat clasa a doua.

Cosette Chichirău: Păi dumneavoastră sunteți șofer la grupul infracțional organizat.

Șerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă, e incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi că eu sunt șofer?

Cosette Chichirău: Există poze.

Șerban Nicolae: Poze? CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal. Acuma ce să facem?

Cosette Chichirău: Dumneavoastră aveți CV? Care sunt calificările dumneavoastră? Furați România bucată cu bucată.

SHARE