Un român a vrut să deschidă ieşirea de urgenţă în timpul unei curse Ryanair

14 Apr 2018

Un incident extrem de grav a avut loc la bordul unui aeronave Ryanair ce efectua o cursă pe ruta Bucureşti - Roma - cu puţin timp înainte de aterizare, un pasager a forţat una dintre uşile ieşirilor de urgenţă.

  • Un român a vrut să deschidă ieşirea de urgenţă în timpul unei curse Ryanair

Potrivit relatărilor, echipajul, inclusiv căpitanul, a intervenit pentru a-l imobiliza pe român, ajungându-se inclusiv la bătaie. Pasagerul a fost lovit cu pumnii. În cele din urmă, aeronava a aterizat în siguranţă, după 20 de minute, iar pasagerul a fost reţinut de autorităţi.

”S-au aprins becurile. Comandantul a fost înştiinţat prin panoul de comandă. El (pasagerul - N.R.) a dezlegat, a descătuşat acel lacăt de siguranţă. Presupunând că reuşea să scoată trapa afară, nu mureau pasagerii, dar s-ar fi creat un curent incredibil de mare”, a explicat Sorin Stoicescu, expert aviaţie,  potrivit antena3.ro

”Ryanair nu este la primul incident de acest tip. O cursă din ianuarie a avut aceeaşi surpriză. Un pasager a deschis uşa de urgenţă şi s-a urcat cu tot cu bagaj pe unul dintre planurile avionului, de unde a fost foarte greu de dat jos”, a mai adăugat Stoicescu. 

 

SHARE