Patronul englez către angajatele românce care-și cer salariul la timp: M-am săturat de voi, sunteţi nişte animale împuţite!

08 Aug 2017

Angajatele unei fabrici de textile din Păuleşti, judeţul Prahova, au fost umilite de patronul firmei la care lucrează - englez - pentru că au îndrăznit să-şi ceară salariile la timp. Una dintre angajate a înregistrat momentul cu camera video a telefonului.

  • Patronul englez către angajatele românce care-și cer salariul la timp: M-am săturat de voi, sunteţi nişte animale împuţite!

În clipul video apare și o persoană care traduce mesajele patronului englez. Într-una din intervențiile sale, aceasta le spune muncitoarelor să nu mai comenteze faptul că vor primi salariile cu întârziere, pentru că patronul nu mai este dispus să le mai asculte.

"Încercaţi să nu veniţi cu replici pentru că nu mai este dispus să le mai asculte. Aveţi două opţiuni: ori la 4.10 plecăm acasă fără salarii, ori aşteptăm până cel târziu ora 06.00, dar veţi lua salariile", spune aceasta. 

Mesajul crează rumoare în încăpere, motiv pentru care angajatele prin curaj și încep să-şi ceară drepturile. 

În momentul în care bărbatul comentariile femeilor, îşi iese pur şi simplu din minţi şi începe să le înjure în limba engleză. Printre altele le spune: "M-am săturat până peste cap de voi, sunteţi nişte animale împuţite!". 

Patronul englez, angajatelor românce - animale împuțite

SHARE