Pe Harvey Weinstein, producătorul acuzat de hărţuire sexuală, l-a lăsat şi nevasta! De ce a devenit acum ţinta oprobriului public şi nu în trecut rămâne o întrebare bună!

12 Oct 2017

Numărul acuzaţiilor de hărţuire sexuală, la adresa celebrului producător hollywoodian,  creşte de la o zi la altă. Actriţe mari mărturisesc că au fost abuzate de Weinstein, chiar şi la 20 de ani de la întâmplare. Cert este că Weinstein a fost concediat din propria firma, The Weinstein Company, trei artiste îl acuză de viol, iar, mai nou, l-a părăsit şi soţia.

  • Pe Harvey Weinstein, producătorul acuzat de hărţuire sexuală, l-a lăsat şi nevasta! De ce a devenit acum ţinta oprobriului public şi nu în trecut rămâne o întrebare bună!

Producătorul Harvey Weinstein a fost părăsit de soţia sa, Georgina Chapman, în contextul în care scandalul în care acesta este acuzat de hărţuire sexuală de multe nume grele de la Hollywood pare să ia amploare, relatează Entertainment Tonight.

"Mi se rupe inima pentru toate femeile care au trecut printr-o suferinţă extraordinară din cauza acestor acţiuni de neiertat. Am decis să-mi părăsesc soţul", a scris Chapman într-un comunicat către revista People. "Prioritatea mea este să am grijă de copii şi cer media să-mi respecte intimitatea în acest moment", a adăugat ea.

Georgina Chapman, un designer în vârstă de 41 de ani, confondatoarea brandului Marchesa, s-a căsătorit cu Weinstein, în vârstă de 65 de ani, în decembrie 2007. Cei doi au doi copii împreună — o fiica de 7 ani, India, şi un băiat de 4 ani, Dashiell. Să nu fi aflat Georgina Chapman, în timp, de niciuna dintre relaţiile extramaritale ale soţului sau? Greu de crezut, mai ales în Hollywood, unde barfele se raspandesc cu iuteala fulgerului.

Harvey Weinstein este unul dintre cei mai renumiţi producători de la Hollywood, semnând filme precum Shakespeare în Love, Pulp Fiction, Gangs of New York, English Patient, War and Peace, Silver Linings Playbook, Cold Mountain, The Lord Of The Rings: The Return of the King, Chocolat, Good Will Hunting, Pulp Fiction,  Woman în Gold, Inglorious Bastards, The King’s Speech, Django Unchained, iar lista este extrem de lungă.

Practic, jucând un rol într-unul dintre filmele lui, orice actriţa putea deveni o celebritate peste noapte. De ce oare, în unele cazuri, marturisile vin atât de târziu? Este un subiect care merită discutat. Chiar şi Gwyneth Paltrow a spus, în declaraţia sa contra lui Weinstein, că îi era teamă că, refuzandu-I avansurile, va pierde rolul din Emma. Cu alte cuvinte, fiecare dintre ele, la timpul respectiv, a preferat să tacă, decât să piardă ocazia celebrităţii.

Harvey Weinsten, cu filmele sale, a avut peste 400 de nominalizări la premiile Oscar. Unele dintre producţii, deloc puţine, sunt adevărate capodopere ale cinematografiei.  Peste noapte, unul dintre cei mai talentaţi şi celebri producători hollywoodieni a devenit cel mai hulit şi detestat om din industria cinematografiei americane.

SHARE