Pe Radu nu-l mai cheama de mult Duda. Si-a facut cereri repetate de schimbare a numelui...

17 Dec 2017

Conform site-ului prisacariu.ro, Radu Duda a facut trei cereri de schimbare a numelui de-a lungul timpului. In prima dintre ele, sotul custodelui Coroanei, Margareta, a solicitat sa se numeasca astfel: 

  • Pe Radu nu-l mai cheama de mult Duda. Si-a facut cereri repetate de schimbare a numelui...

“Duda Radu, cu domiciliul în București, calea Șerban Vodă (…), sectorul 4, născut la data de 7 iunie 1960 în Iași, județul Iași, fiul lui Rene-Corneliu și Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Duda în acela de: de Hohenzollern-Veringen Duda, spre a se numi de Hohenzollern-Veringen Duda Radu.”

Toate bune si frumoase, doar ca, in 2008, sotul principesei a mai solicitat o modificare: “Hohenzollern-Veringen-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, Palatul Elisabeta, şos. Kiseleff nr. 28, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din „Hohenzollern-Veringen-Duda“ în acela de „al României-Duda“, spre a se numi: al României-Duda Radu.” Si, asa cum nu va place nici dumneavoastra cum suna, probabil nu i-a placut nici lui. Poti face o mare gafa, izbucnind in ras, daca un om ti se prezinta cu acest nume.

Si-atunci acel nume suparator, Duda, a disparut, la cerere, in 2011, in urma cu opt ani, cand a fost scrisa urmatoarea solicitare: “Al României-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, şos. Dimitrievici Pavel Kiseleff nr. 28, Palatul Elisabeta, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Al României-Duda în acela de Al României, spre a se numi Al României Radu". In sfarsit, nici urma de vreo duda.

Dumnezeu sa-l odihneasca in tihna pe Regele nostru, tare trist a fost destinul lui!

 

SHARE