Pedofilul are un frate geaman care ar lucra tot in Politie!

11 Ian 2018

Unul dintre frații pedofilului Eduard Stan lucrează la Poliția locală a Sectorului 3, au dezvaluit surse care doresc sa-si pastreze anonimatul pentru cetateanul.net . 

  • Pedofilul are un frate geaman care ar lucra tot in Politie!

”Gheorghe Stan, fratele geamăn al lui Eugen Stan, lucrează în Poliția locală, iar în 2016 a lucrat chiar în Biroul serviciului de Intervenții Rapide. La izbucnirea scandalului și-a luat zile libere sau concediu, nu știu exact” , au dezvaluit sursele pentru site-ul citat.

Directorul directiei de Politie Locala, Adrian Bratu, a confirmat ca are un un subaltern, Gheorghe Stan, dar considera ca nu are relevanta pentru nimeni daca este sau nu fratele pedofilului. 

Totusi, din declarația de avere a lui Gheorghe Stan se poate constata că inițiala tatălui este aceeași cu aceea din declarația de avere a polițistului pedofil.

Informația că Eugen are un frate geamăn a fost relatată și de Evenimentul Zilei, care susține și că fratele geamăn ar fi fost dat afară din MAI „pentru grave abateri”. Poliția locală a Sectorului 3 este în subordinea Primăriei condusă de Robert Negoiță.

 

SHARE