Peste un milion de oameni din întreaga lume au desemnat care este cel mai bun actor din toate timpurile. Este o stea a zilelor noastre…

11 Ian 2018

Ranker.com, un site celebru în lume, care se ocupă cu realizarea sondajelor online din diverse domenii, a avut ideea realizării unui vot pentru desemnarea celor mai mari actori din toate timpurile. Sondajul a fost cât se poate de pertinent, ranker.com alcătuind o lista în care figurează personalități marcante ale cinematografiei, în dreptul cărora internauții aveau opțiunea de a revedea scene cu protagoniștii.

  • Peste un milion de oameni din întreaga lume au desemnat care este cel mai bun actor din toate timpurile. Este o stea a zilelor noastre…

Peste un milion de iubitori ai filmului și-au exprimat opțiunile în acest vot. Ocupantul primul loc a fost actorul, scenaristul și regizorul Tom Hanks, care a jucat în Saving Private Ryan, Forrest Gump, The Green Mile și multe alte producții cinematografice.

Pe locul al doilea, s-a situat celebra actrița Bette Davis și, pe al treilea, Marlon Brando. Pe următoarele poziții ale clasamentului s-au situat, în ordine, după cum urmează: James Stewart, Robert de Niro, Katherine Hepburn, Jack Nicholson, Morgan Freeman, Anthony Hopkins, Dustin Hoffman, Audrey Hepburn, Humphrey Bogart, Al Pacino, Meryl Streep. Cary Grant, Charley Chaplin, Gregory Peck, Paul Newman, Clint Eastwood, Laurence Olivier.

Leonardo DiCaprio ocupă locul 21 în acest clasament,Kevin Spacey se află pe locul 31, iar Brad Pitt pe poziția 45. George Clooney a obținut voturi care l-au situat pe locul 100, iar Angelina Jolie, se află la mare distanță de fostul ei soț, pe locul 234.

INtregul clasament poate fi vazut aici 

SHARE