Petre Daea, jurnaliștilor: Luați, fraților, și mâncați românește. Dovleac copt. Să știți că vă oprește și din pus întrebări!

11 Oct 2017

Ministrul Agriculturii Petre Daea rămâne unul din cei mai savuroși miniștri pe care i-a avut România. Îl ajută și fața, dar și modul în care face față diverselor situații în care îl pune postura sa oficială...

  • Petre Daea, jurnaliștilor: Luați, fraților, și mâncați românește. Dovleac copt. Să știți că vă oprește și din pus întrebări!

Prezent la Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești, Petre Daea a fost întrebat ce părere are despre tensiunile dintre partid și guvern, moment în care a încercat să devieze întrebările într-un mod cât se poate de personal.

”Mă...lăsați. Haideți, mă, tăceți din gură. Haideți aici să vedem. Ia uitați tricolorul, ia uitați produsele, ia uitați ce oameni frumoși, ia uitați ce zi frumoasă. Ia mai transmiteți și din astea populației”, le-a spus Daea jurnaliștilor, potrivit Realitatea TV. 

Câteva momente mai încolo, ministrul a încercat să le închidă gura cu niște dovleac copt: ”Luați, fraților, și mâncați românește. Dovleac copt. Să știți că vă oprește și din pus întrebări”, a spus Daea.

SHARE