Pitești. În loc să-l ducă la spital, și-au abandonat prietenul în fața blocului, lăsându-l să moară - video

12 Mar 2018

Un tânăr de 28 de ani, în comă, a fost aruncat din maşină de prietenii lui, în faţa blocului unde locuia, pe o stradă din Pitești.

  • Pitești. În loc să-l ducă la spital, și-au abandonat prietenul în fața blocului, lăsându-l să moară - video

Martorii le-au declarat poliţiştilor că au văzut cum că dintr-un autoturism, două persoane au coborât un bărbat inconştient, pe care l-au lăsat pe trotuar.

Se pare că gestul a fost motivat de faptul că ştiau că acesta lua droguri şi, de teamă să nu aibă de-a face cu poliţiştii, au preferat să scape de el în loc să îl ducă la spital.

Polițiștii i-au găsit însă după câteva ore, cu ajutorul unui trecător care a văzut scena şi a reţinut numărul de înmatriculare al autoturismului.

Cei patru tineri care l-au abandonat pe cel care a decedat – un băiat și trei fete – au fost indentificați și în prezent se află la Poliția Municipală Pitești pentru cercetări.

„Conducătorul autoturismului a fost depistat in urmă cu câteva minute în trafic de un echipaj de jandarmi, care a solicitat in sprijin un echipaj de la Poliţia Rutieră. În interiorul autoturismului se aflau 4 tineri, un băiat (conducătorul auto) şi 3 fete care în prezent se află la Poliţia Municipală Piteşti pentru cercetări”, anunţă Jandarmeria pe pagina de Facebook.

SHARE