Poliţistă, din Vaslui: 'Nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii care fac afirmaţia că-mi plătesc mie salariul'

02 Aug 2018

Cum dihonia între români parcă nu fusese încinsă destul de purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere de Poliție a Capitalei, Ovidiu Munteanu, care recomanda celor care nu apreciază activitatea poliției să apeleze la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliție, o polițistă din Vaslui a ținut să se evidențieze pe Facebook, printr-o frază chiar mai memorabilă...

  • Poliţistă, din Vaslui: 'Nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii care fac afirmaţia că-mi plătesc mie salariul'

“Din tot scandalul ăsta cu Politia Română, nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii ăştia care fac afirmaţia că îmi plătesc mie salariul. Că e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toţi. Să faci afirmaţia că-mi plăteşti mie salariul, tu.. contribuabilul cinstit, deja îţi arată gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica.

Si dacă tot am în listă pulifrici din ăştia care îmi plătesc mie salariul, de ce plm (pacea liniştii mele) nu ieşiţi voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca să nu mă cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricai şi să vă şi nominalizez?

Respect!!! #mândrăcăsuntpoliţistă” a scris poliţista Maria Chetran pe contul său de Facebook, mesaj însoțit de o fotografie de-a sa în uniforma de poliţist.

Ulterior, poliţista şi-a închis pagina de Facebook.

În vârstă de 39 de ani, Maria Chetran activează ca agent în cadrul Poliţiei Municipale Huşi şi este căsătorită cu un poliţist de frontieră. În paralel cu profesia de poliţist, ea desfăşoară o activitate intensă în mediul online prin care promovează un stil de viaţă sănătos, după ce ea însăşi a dus o luptă kilogramele în plus. A devenit unul dintre bloggerii din echipa Mirelei Retegan.

”Numele meu este Maria Chetran, am 38 de ani , sunt poliţistă în municipiul Huşi, judeţul Vaslui,  şi am fost grasă.  Acum mă tratez. Am început o luptă cu kilogramele acum 11 luni, pornind de la 101 kilograme, când am descoperit-o pe Mirela Retegan şi grupul  creat de ea”, scria, în urmă cu un an poliţista din Huşi pe blogul Fixlafix.

Reprezentanţii IPJ Vaslui au anunţat că au declanşat o anchetă în acest caz, subliniind că nu tolerează un astfel de limbaj din partea unui poliţist.

”Cu privire la mesajul postat de către colega noastră pe o reţea de socializare, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus verificări, întrucât nu se poate tolera un astfel de limbaj şi de comportament din partea unui poliţist, care îşi desfăşoară activitatea profesională în interesul şi în spijinul comunităţii”, a precizat Silvia Manta, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui.

A mai rămas vreo minte prin țara asta a noastră care crede în respectul părerii celuilalt, în dialog, în civilizație sau măcar să fi auzit de aceste principii?

SHARE