Ponta, fostilor colegi: Pentru aceste minciuni oribile vor fi injurati pe nedrept membrii PSD. Stergeti aceasta mizerie!

13 Iun 2018

Un mesaj conform caruia nu Gabriela Firea ar fi fost huiduita de oamenii de pe Arena Nationala, ci Simona Halep, a fost raspandit pe majoritatea paginilor de Facebook ale filialelor PSD din tara.

  • Ponta, fostilor colegi: Pentru aceste minciuni oribile vor fi injurati pe nedrept membrii PSD. Stergeti aceasta mizerie!

Victor Ponta, fostul premier PSD, a lamurit misterul intr-o postare pe aceeasi retea de socializare, rugandu-si fostii colegi sa fie atenti. 

"Ii rog pe fostii mei colegi din PSD Tulcea , Constanta, Giurgiu, Mehedinti si din alte judete sa stearga repede aceasta mizerie care a fost postata de la Sediul Central al PSD pe conturile organizatiilor locale.

Oamenii nu stiu ( asa cum stiu eu) ca aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt (numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “sobolan” ca nu trebuie jigniti sobolanii si asculta doar de “Dom Presedinte”)!

Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi injurati si sanctionati pe nedrept membrii PSD / va rog - reactionati!

Ps - Dragnea și Firea sunt trecători dar partidul rămâne. Membrii trebuie să apere imagine partidului, nu a unor lideri trecători", a scris Victor Ponta pe Facebook.

George Harabagiu este coordonatorul echipei de online a lui Dragnea.

SHARE