Ponta, reacție în urma dezvăluirilor despre DNA: Liviu Dragnea își continuă blatul cu Sistemul, sperând că scapă

12 Feb 2018

Fostul premier Victor Ponta a reacționat în urma dezvăluirilor fostului deputat PSD, Vlad Cosma, conform cărora  DNA Ploiești, prin procurorul-șef Onea Lucian și procurorul Negulescu, fabricau probe în dosarele deschise împotriva lui Victor Ponta, a lui Sebastian Ghiță și a familiei Cosma.

  • Ponta, reacție în urma dezvăluirilor despre DNA: Liviu Dragnea își continuă blatul cu Sistemul, sperând că scapă

Într-o postare pe Facebook, Ponta se declară convins că ministrul Justiției nu va face nimic în urma dezvăluirilor și lansează un atac la adresa lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză că ”își continuă blatul cu Sistemul”.

”In luna Februarie 2015 am fost in vizita oficiala in SUA - am fost primit cu garda de onoare la Pentagon si am fost in biroul Directorului CIA sa vorbim despre rolul Romaniei in Parteneriatul Strategic si despre “statul de drept” din Romania - intre timp vad ca la DNA Ploiesti mi se fabricau probe false, se instigau martori mincinosi si se pregatea perchezitionarea mamei si surorii mele ca si arestarea cumnatului meu!

Deoarece nu am demisionat imediat dupa inscenarea de la Ploiesti s-a trecut la planul al doilea pentru schimbarea Guvernului- procurorul Uncheselu a inventat la Bucuresti un alt dosar pentru pretinse fapte din 2007-2008 ( eram deja in 2015) falsificabd documente si santajand martorii din dosar sa minta ceva despre mine!

Cel care are dreptul legal sa actioneze - adica Ministrul Justitiei - sunt sigur ca nu va face nimic ( nu il lasa seful lui, Liviu Dragnea, care isi continua “blatul” cu Sistemul sperand ca el scapa)! Si Parlamentul dominat de Dragnea se va multumi sa dea din gura si atat!

Nici de la Procurorul General Augustin Lazar nu am nicio asteptare - a ajuns in functie prin inscenarea unui dosar predecesorului sau Tiberiu Nitu!

Sper doar ca CSM sa faca ceva pentru onoarea si prestigiul miilor de magistrati corecti care nu au nicio legatura cu aceste abuzuri ingrozitoare / si am incredere ca judecatorii vor face dreptate ( insa dupa ani de umilinte si pierderi ireparabile)!”, scrie Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

SHARE