Premiat cu aur la un concurs Microsoft: Mă gândesc să plec în străinătate şi să învăţ acolo - video

09 Aug 2017

Tiberiu Danciu a împlinit 18 ani în drum spre America, unde a obținut medalia de aur și titlul de campion mondial la Campionatul Microsoft Office Specialist - una dintre cele mai mari competiţii internaţionale de IT.

  • Premiat cu aur la un concurs Microsoft: Mă gândesc să plec în străinătate şi să învăţ acolo - video

În finală, Tibi a concurat cu 156 de tineri din 49 de ţări. A rezolvat totul cu o viteză uluitoare: după 20 minute, a ieşit din sală.

"Chiar mă aşteptam să fac ceva, să ies pe locul 3, 2 poate...wow. Dar, la premiere, efectiv când am văzut că locul 3 nu sunt eu, locul 2 nu sunt eu, am zis că locul 1 nu sunt eu. M-am aşezat frumos în scaun. Nici nu mai ştiu cine a fost lângă mine, cred că un băiat din Mexic. Am zic că na, n-am cum să fiu eu... şi chiar am fost eu", spune Tiberiu Danciu, campion modial MOS.

"Mă gândesc, în principiu, să plec în străinătate şi să învăţ acolo. Pentru că oricât de bune ar fi facultăţile din România, parcă în străinătate e un mediu care permite o învăţare mai bună. Şi, pe urmă, mă gândesc să mă întorc în ţară şi să aduc contribuţia mea”, spune Tiberiu Danciu, campion modial MOS.

Elev roman, campion mondial la concurs Microsoft

SHARE