România, un stat mafiot! Înregistrări audio despre cum procurorii DNA crează probe false pentru a justifica deschiderea unui dosar penal

11 Feb 2018

Nu contează că e vorba de Antena 3, și e de sperat că cititorii acestui articol pot depăși angajamentele politice ale acestui post. Înregistrările făcute publice în această seară de Vlad Cosma, fost deputat, demonstrează clar că România este condusă nu de legi, ci de grupuri de interese, care se atacă reciproc și fără scrupule.

  • România, un stat mafiot! Înregistrări audio despre cum procurorii DNA crează probe false pentru a justifica deschiderea unui dosar penal

Nu este vorba de faptul că Ghiță ar fi nevinovat în toate dosarele în care este implicat, e vorba de faptul că există, iată, demonstrația clară că procurorii DNA fabrică probe, pe care se folosesc în rechizitorii.

În înregistrările audio furnizate de Vlad Cosma, procurorul Negulescu îl amenință pe deputatul Vlad Cosma că îi arestează sora că îi va înfunda dacă nu îi denunță pe Victor Ponta și pe Sebastian Ghiță.

"Mă numesc Vlad Cosma și am fost ales în 2012 deputat în Parlamentul României de către cetățenii județului Prahova. Doresc să vă vorbesc de lucruri foarte grave. Multe persoane au prezentat în 2017 dovezi despre modalitatea abuzivă de lucru a procurorului Portocală. Au urmat dezvăluirile făcute de sora mea cu privire la obsesia sentimentală a lui Portocală față de ea.

Eu am să prezint latura infracțională și grupul infracțional din care face parte. Mai fac parte Onea Lucian, celebrul procuror Mircea Negulescu (Portocală),polițiștii Mihai Iordache și Florea Gabriela. Scopul era să inventeze dosare în baza unor probe fabricate a unor importanți oameni politici și de afaceri pentru a obține notorietate, avansări în funcții și salarii mărite la sfârșit de an. În aceeași modalitate a fost promovat Mircea Negulescu de la Parchetul Curtții de Apel Prahova la DNA Ploiești și Onea Lucian în cadrul Colegiului de Conducere al DNA București", se arată în înregistrare. 

"Mi-a spus că are o hârtie cu scrisul lui Sebastian Ghiță. După ce îmi arată hârtia îi spun că nu cunosc scrisul. Mi-a spus că dacă vreau ca pentru mine și sora mea să se termine aceste probleme trebuie să îl ajut. Reia seria de aminițări la adresa mea. Îmi solicită să inventez niște tabele cu simpatizanți PSD din Republica Moldova. Văzând că nu pot ieși din această încurcătură, accept propunerea celor doi procurori. Îmi spun că dacă nu vreau să depun eu hârtia, trebuie să solicit o întâlnire și să-l înregistrez".

SHARE