Radu Moraru si-a gasit “nașul”! A fost dat afară de la televiziunea pe care a inființat-o

12 Oct 2017

Un comunicat care rulează permanent pe ecranul postului de televiziune Nasul TV, arata ca Radu Moraru “nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV". Persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru (fără nicio legătură cu Radu Moraru), președinte al Consiliului de Administrație.

  • Radu Moraru si-a gasit “nașul”! A fost dat afară de la televiziunea pe care a inființat-o

“Începând cu data de 11.10.2017, Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licenței tv, conform hotărârii A.G.A. din 02.06.2017 și a hotărârii executorii a Tribunalului București nr. 160/29.09.2017.

Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV. Persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru, președinte al Consiliului de Administrație”, este comunicatul care ruleaza la “Nașul TV”.

Conform informatiilor paginademedia.ro, Paul Moraru (acționar minoritar), împreună cu Adrian Bucă au convocat o ședință a Adunării Generale a Acționarilor în luna iunie, AGA în care Radu Moraru a fost destituit din toate pozițiile pe care le deținea. In timpul ședinței, Paul Moraru a rămas gol literalmente, după ce Radu Moraru i-a aruncat o ceașcă de cafea pe cămașă. Procesul verbal al ședinței era însă "ținta" cafelei de la Nașul TV.

Conflictul dintre Radu Moraru și Paul Moraru (realizator Nașul TV, fost OTV) ar fi  plecat de la sumele de bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru le-a pus la dispoziția lui Radu Moraru pentru stația TV, respectiv l-a acuzat ca ar fi folosit in interes personal acesti bani.

Radu Moraru a contestat în instanță hotărârea AGA prin care a fost destituit, dar a pierdut procesul. 

 

 

 

 

 

SHARE