Halep, o familie mândră și fericită. Reacţiile familiei Simonei, după succesul istoric de la Paris - video

10 Iun 2018

După ultimul punct al finalei de la Paris, Simona, cu lacrimi de fericire în ochi, s-a cățărat în tribunele arenei Philippe Chatrier spre loja în care se aflau părinții său şi i-a îmbrăţişat .

  • Halep, o familie mândră și fericită. Reacţiile familiei Simonei, după succesul istoric de la Paris - video

"Simt multă, multă fericire. În fiecare an veneam cu gândul de a câştiga un Grand Slam, dar Dumnezeu a vrut să ne dea astăzi. Am declarat cu mulţi ani în urmă că Simona nu va câştiga doar un Grand Slam, ci mai multe. Azi a spart gheaţa, vedem ce se va întâmpla pe parcurs.

Cu siguranţă, până acum a fost foarte mare presiune pe Simona. Aceeaşi întrebare - "Când va lua un Grand Slam?" - o primim de 10 ani, de când a câştigat la juniori la Roland Garros. Sunt mândru că fata mea a ajuns să reprezinte o ţară întreagă pe glob. O minune mai mare nu poate fi", a spus tatăl proaspetei campioane de la Paris, Stere Halep.

Şi Tania Halep, mama Simonei a fost emoționată, găsindu-și cu greu cuvintele.

"Nu am cuvinte să vă spun ce simt, dar le doresc tuturor mamelor să trăiască asemenea clipe cum am trăit eu azi. Am venit aici cu convingerea că va pleca acasă cu trofeul. Acum este o jucătoare completă din toate punctele de vedere. A devenit un om cu mentalitate solidă şi sunt tare mândră de ea", a spus Tania Halep.

SHARE