Realizatoarea emisiunii ”Ora Regelui”, despre fostul Principe Nicolae: Îmi tot cerea să scriu această știre de scandal

14 Noi 2017

Camelia Csiki, jurnalistă TVR 1, realizatoarea emisiunii ”Ora Regelui”, a relatat în emisiunea ”Pulsul zilei” discuția avută recent cu fostul Principe Nicolae, în timpul conflictului generat de refuzul Casei Regale de a-l primi în reședința de la Versoix, pentru a-l vedea pe Regele Mihai.

  • Realizatoarea emisiunii ”Ora Regelui”, despre fostul Principe Nicolae:  Îmi tot cerea să scriu această știre de scandal

Din spusele jurnalistei reiese că expunerea publică a acestei dispute a fost cerută în mod insistent de Nicolae Medforth Mills, care ținea neapărat ca această dispută să apară în media.

"Am ținut legătura atât cu Casa Regală, cât și cu Nicolae, chiar și după ce a fost exclus. Ne-am scris tot timpul pe Facebook. Drept dovadă, noi am fost primii care am anunțat logodna lui Nicolae.

Este adevărat că eu am vorbit cu Nicolae imediat după ce Familia Regală a dat comunicatul de luni seară, săptămâna trecută, despre faptul că Majestatea Sa se simte bine.

Marți, Nicolae s-a dus la Aubonne. Eu i-am scris pe Facebook: ”Mă bucur că sunteți acolo. Ce face Majestatea Sa?”. Nicolae mi-a spus că nu a fost primit și că îmi cere să fac o știre.

De aici a urmat o lungă discuție între noi. L-am întrebat cine nu l-a lăsat să intre. (...) Nu mi-a spus că a avut loc un incident. Îmi tot spunea să fac o știre. I-am zis că mi se pare o știre de scandal, iar eu nu sunt jurnalist de scandal și că sigur se vor găsi ziariști care să scrie, lucru care s-a și întâmplat.

L-am sfătuit să vorbească cu mama lui sau cu Principesa Margareta. Mi-a răspuns: ”Nu vă faceți griji. O să fie bine”. I-am mai zis că nu l-am abandonat", a declarat Camelia Csiki, realizatoarea emisiunii "Ora Regelui".

SHARE