Victor Ponta, roast cu Micutzu. 'Să înţeleagă toată lumea că e vorba de un roast şi că omul ăsta a avut c***e că a acceptat'

01 Aug 2018

#Puie Monta, și mai mult decât atât, pare să devină o realitatea într-un roast, confirmat de Micutzu,  și în care Victor Ponta va fi ținta principală a glumelor, nu neapărat elegante, fiind acceptate chiar și cele de autobază...

  • Victor Ponta, roast cu Micutzu. 'Să înţeleagă toată lumea că e vorba de un roast şi că omul ăsta a avut c***e că a acceptat'

Micutzu a confirmat  veridicitatea informației, pentru cotidianul Adevărul, fostul premier devenind primul politician român care acceptă o astfel de invitaţie. 

Micutzu a ținut să sublinieze că invitația pentru Ponta a venit din partea lui şi nu de la consilierii de imagine ai acestuia. 

”Da, e pe bune. O să fie prezent. Am venit eu către el cu propunerea, pentru că m-a tot menţionat în interviuri după acel stand-up pe care l-am făcut, despre el şi Iohannis, care pare că l-a influenţat destul de mult şi cred că de aici a venit şi deschiderea către acest roast.

Nu a acceptat imediat, a durat cam un an. Eu am insistat. O dată la câteva luni mai puneam o întrebare unor apropiaţi de-ai lui“, a declarat Micutzu.

Micutzu a mai spus că Ponta este destul de familiarizat cu fenomenul stand-up comedy şi cu ce presupune un roast.

”Pur şi simplu a trebuit să stabilim lucruri pe care le vom spune şi lucruri pe care nu le vom spune, dar din punctul ăsta de vedere a fost total deschis, adică nu a avut absolut nicio restricţie. Cam atât, nu a fost o discuţie foarte lungă. A fost foarte deschis şi a acceptat din prima cam tot“.

Întrebat ce le transmite celor care s-au declarat dezamăgiţi de această idee şi l-au acuzat că astfel îl ajută pe Ponta să câştige capital de imagine şi să-şi refacă reputaţia politică în vederea următoarelor alegeri, Micutzu a răspuns:

”Pe oamenii care ne acuză de tot felul de chestii îi rog să-şi amintească ce e ăla un roast şi să se gândească profund la chestia asta. Aş vrea să înţeleagă şi aspectul comic al lucrurilor, dar şi că până la urmă e o chestie istorică faptul că un politician a acceptat să participe la o chestie de genul ăsta.

Să fie clar că am insistat noi şi nu a fost propunerea lui, poate şi de aici porneşte foarte multă nemulţumire din partea oamenilor. Au senzaţia că e un sens ascuns, ceea ce mă jigneşte un pic, pentru că eu am fost destul de implicat social. Vreau să înţeleagă toată lumea că e vorba de un roast şi că omul ăsta a avut c***e că a acceptat“.

Mai mult, Cosmin a declarat că îşi doreşte ca Victor Ponta să nu fie singurul politician care acceptă o astfel de provocare, mărturisind că nu se aştepta ca în final să fie de acord:

”Nu am sperat, mi-am dorit mult, dar până la urmă eu nu aveam nimic de pierdut. Pur şi simplu din când în când am mai aruncat câte o întrebare şi până la urmă a acceptat. M-a impresionat aşa, oricum eu sper să fie primul dintr-un şir mai lung de politicieni care să intre în treaba asta cu roast-ul, indiferent de partid. Vreau să fie clar că nu e ultimul din tabăra politică pe care vrem să-l invităm la un roast.“

SHARE