Robert Turcescu: “Flerul îmi spune însă că urmează să se întîmple ceva. Ceva care ne va scoate pe toți din amortire”

06 Dec 2017

Robert Turcescu se plânge, pe contul sau de Facebook, de “mașinăria de vot PSD-ALDE-UDMR”, spunând că se simte neputincios în fața ei. Turcescu mai crede că, dacă era ceva de făcut, ar fi trebuit să fie anul trecut, la vot. Dar trăiește cu speranța că, foarte curând, se va întâmplă ceva, care va scoate românii din amortire.

  • Robert Turcescu: “Flerul îmi spune însă că urmează să se întîmple ceva. Ceva care ne va scoate pe toți din amortire”

“Se fac 12 ore de cînd stau pe scaunul din Camera Deputaților. Mana merge automat pe butonul de vot: contra. S-ar zice că votăm o lege importantă. Și, de fapt, chiar e importantă, dar așa cum se întîmplă lucrurile acum nu e decît o mascaradă. Mimam un joc parlamentar. Ne prefacem că trăim în democrație și că avem un Parlament funcțional. De fapt, e doar o majoritate parlamentară zdrobitoare care face ce vrea, cum vrea, cînd vrea. Mă sună sora-mea să mă întrebe ce se poate face, ce e de făcut.

“Nimic, îi spun. Era de făcut anul trecut, cam pe vremea asta, la urne, la vot”. Bunul meu prieten Oscar e și el îngrijorat. El vrea revoluție și oameni în stradă. Poate are dreptate. Dar am văzut că și cu 600.000 în stradă nu s-au speriat și au mers înainte. Profesorul Stefan Vlaston imi reproșează că n-am ieșit azi la microfon să le trag cîteva smetii. Le-am tot tras în lunile din urmă. M-am răcorit, poate s-au mai răcorit și alții, dar ce folos? Mașinăria de vot PSD-ALDE-UDMR merge înainte. Și iar mă gîndesc la decembrie 2016. Zece procente în plus dacă erau în dreptul partidelor anti-PSD, ce bine ar fi fost! Dar procentele nu sint...
Ce e de făcut? Nu cred că mare lucru. Opoziția e slabă, stradă e anemică, vin sărbătorile. Flerul îmi spune însă că urmează să se întîmple ceva. Ceva care ne va scoate pe toți din amorțire. Și, probabil, va fi foarte curînd!", scrie Turcescu.

 

SHARE