C-așa-i românul! După ce i-a salvat dintr-un accident rutier, le-a cerut bani... ”Dă-mi 10 lei!“- video

12 Ian 2018

Şapte persoane au fost implicate într-un accident rutier petrecut joi, 11 ianuarie, pe DN17, aproape de oraşul Gherla. Un bărbat care locuieşte în apropierea locului unde s-a produs accidentul a ajutat trei bărbaţi să iasă din maşina avariată, după care... le-a cerut bani.

  • C-așa-i românul! După ce i-a salvat dintr-un accident rutier, le-a cerut bani... ”Dă-mi 10 lei!“- video

Accidentul s-a produs în jurul prânzului, pe centura ocolitoare a oraşului Gherla, în localitatea Buneşti, fiind implicate trei autoturisme, toate înmatriculate în Bistriţa-Năsăud.

Potrivit dejeanul.ro, accidentul a fost provocat de un bărbat de 60 de ani din comuna bistriţeană Târlişua. Acesta a intrat în depăşirea unui camion, însă nu s-a asigurat corespunzător şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Ulterior, în urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat într-o altă maşină, condusă tot de un bistriţean. Şoferul care a provocat accidentul a ajuns cu autoturismul într-un stâlp de pe marginea şoselei.

Şoferul de 60 de ani era însoţit de fiul său şi de încă un bărbat. Cei trei se îndreptau spre Bistriţa-Năsăud în momentul producerii accidentului. Aceştia au fost ajutaţi să iasă din autoturismul serios avariat de un bărbat din localitatea Buneşti, unde s-a petrecut accidentul.

După ce i-a ajutat, bărbatul l-a abordat pe fiul şoferului şi i-a cerut bani pentru fapta sa bună. Tânărul scoate câţiva lei din portofel şi îi înmânează bărbatului, însă acesta insistă să primească ”măcar 10 lei”, deşi bistriţeanul accidentat spune că doar atât are la el.

Nu vi se pare că noi, românii, în majoritatea cazurilor, ne credem altfel decât suntem cu  adevărat? Un răspuns elocvent îl oferă chiar întâmplarea povestită mai sus...

SHARE