Român, de negăsit pe drumul de întoarcere din Spania, deşi anunţase familia că a ajuns în ţară şi va fi acasă în câteva ore

15 Apr 2018

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, care se întorcea din Spania cu autocarul, este căutat de poliție familia sa anunţând că nu mai poate lua legătura cu el, deși le spusese că se află deja în ţară şi că va ajunge acasă în câteva ore.

  • Român, de negăsit pe drumul de întoarcere din Spania, deşi anunţase familia că a ajuns în ţară şi va fi acasă în câteva ore

Ionuţ Cătălin Tudor,din Boldeşti-Scăieni, se întorcea din Spania, iar vineri seară şi-a sunat mama, în jurul orei 23, pe care a anunţat-o că se află în Craiova şi că va ajunge în câteva ora acasă, în Prahova. A fost ultima convorbire pe care a purtat-o tânărul cu rudele sale, după care nu a mai putut fi contactat.

Conform unor surse apropiate familiei, Ionuţ plecase la muncă în Germania în urmă cu două luni, dar în cele din urmă a ajuns în Spania, la bunica lui.

Miercuri a luat autocarul cu destinaţia România, iar vineri ar fi trebuit să ajungă în ţară, cu toate acestea tânărul nu a venit acasă şi nici nu a mai dat vreun semn de viaţă.

Poliţia urmează să facă verificări la firma de transport cu care Ionuţ se pare că a călătorit din Spania spre România.

Semnalmente: 1,75m-1,80m înălţime, aproximativ 80 de kilograme, brunet, ten măsliniu. Ca semne particulare, Ionuţ are două tatuaje, unul în zona gâtului şi altul pe mâna dreaptă.

SHARE