Simona Halep - Românii prezenți la finala Roland Garros, moment unic în istoria turneului - video

11 Iun 2018

Cei aproape 4.000 de români aflați în tribunele terenului Philippe Chatrier din Paris, la finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros au făcut posibil un moment nemaiîntâlnit în istoria de 119 ani a competiției.

  • Simona Halep - Românii prezenți la finala Roland Garros, moment unic în istoria turneului - video

Organizatorii celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului i-au spus Simonei că niciodată, până în momentul în care ea a devenit laureată a turneului, imnul țării unui câștigător al întrecerii nu a fost intonat de spectatori.

"Acela a fost de departe cel mai frumos moment al vieţii şi al carierei mele; spectatorii au cântat imnul, am început şi eu, dar eram emoţionată şi nu ma reuşit până la capăt; după ce am ieșit de pe teren, organizatorii mi-au spus că nu s-a mai întâmplat ca vreodată să se cânte cu cuvinte imnul câștigătorului.

Rar îmi dau lacrimile pe teren, dar chiar a fost ceva deosebit. Le mulțumesc tuturor pentru că nu au încetat să mă susțină, a fost important ca să pot reveni", a declarat Simona Halep, la revenirea în țară, la salonul oficial de pe Aeroportul Henri Coandă.

SHARE