Roxana Vancea explica de ce a spus ca Mircea Badea este angajatul ei: 'I-am întins o mână, pentru că văzusem cum se plafonase'

13 Ian 2018

Dupa ce a scris pe Facebook sec ca Mircea Badea este angajatul ei, Roxana Vancea a si explicat afirmatia.

  • Roxana Vancea explica de ce a spus ca Mircea Badea este angajatul ei: 'I-am întins o mână, pentru că văzusem cum se plafonase'

"Da, e adevărat! Mircea Badea este angajatul meu. 
Pentru că am tot fost întrebată de ce vorbeşte Mircea despre mine foooarte des în emisiunile lui şi de ce îmi analizează contul de Instagram mereu în emisiunile lui, acesta este răspunsul: e PR-ul meu personal. I-am întins o mână, pentru că văzusem cum se plafonase, vorbind de atâţia ani doar pentru consumatorii de tigăi şi friteuze la promoţie. Începuse să vorbească fix ca ăia de la TeleShopping, ceea ce era foarte naşpa pentru un om cu atâta talent. E bătrân, ce-i drept, dar nu într-atât de bătrân încât să se cramponeze pe nişa asta. 
De câte ori aveţi posibilitatea să faceţi o faptă bună, nu staţi pe gânduri! Orice om aflat în dificultate merită o şansă!", a scris ea.

Ca raspuns la afirmatiile ei, Mircea Badea a postat pe aceeasi pagina de socializare un video in care Mihai Bendeac, fostul prieten al Roxanei Vancea, ii da o palma peste cap. 

SHARE