Mark Zuckerberg anunță că a devenit văcar și că are ambiții mari!

Mark Zuckerberg anunță că a deveni văcar și că are ambiții mari!

Mark Zuckerberg a început să crească în Hawaii vaci pe care le va hrăni cu făină de macadamia şi bere.

Probabil plictisit de viața din Metaverse, Mark Zuckerberg anunță noua sa pasiune, una mai lumească: a început să crească vite wagyu şi angus cu scopul de a crea cele mai bune tipuri de carne.

Zuckerberg, recunoscut pentru ambiția cu care își construiește afacerile, dezvăluie că scopul său și al familiei sale este să devină văcari recunoscuți, furnizori ai unei cărni de calitate superioară.

Mark Zuckerberg: Am început să cresc vite

„Am început să cresc vite la ferma Ko’olau Ranch din Kauai, iar scopul meu este să creez unele dintre cele mai bune tipuri de carne de vită de cea mai bună calitate din lume. Bovinele sunt wagyu şi angus şi vor creşte mâncând făină de macadamia şi bând bere pe care o creştem şi o producem aici, la fermă”, mărturisește proprietarul Meta.

Macadamia este un arbore cu un areal de răspândire în zona Australiei și a Pacificului, ale căror fructe au devenit extrem de populare, nu neapărat din cauza gustului, ci a cantității mari de ulei nesaturat pe care îl conțin

Plantează arbori de macadamia ajutat de fiicele sale

„Fiecare vacă mănâncă între 5.000 şi 10.000 de kilograme de hrană în fiecare an, ceea ce înseamnă o mulţime de hectare de macadamia. Fiicele mele ajută la plantarea macadamiei şi au grijă de diferitele noastre animale. Suntem încă la început de drum şi este distractiv să ne îmbunătăţim în fiecare sezon. Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios”, a mai mărturisit Mark Zukerberg.