Scriitor român, bătut de țigani la Bruxelles: În București poți să te pupi noaptea cu iubita în Cișmigiu

13 Sep 2017

Greu de crezut, că lucruri de acest fel se pot întâmpla fix în capitala Uniunii Europene, dar asta e realitatea. Scriitorul Dan Alexe, autorul lucrării "Dacopatia și alte rătăciri românești", s-a bătut cu un grup de țigani în Bruxelles pentru a-și apăra bunurile.  

  • Scriitor român, bătut de țigani la Bruxelles: În București poți să te pupi noaptea cu iubita în Cișmigiu

"Silent movie…

În București poți să te pupi noaptea cu iubita în Cișmigiu, fără teama de a fi agresat. În Bruxelles o să fiți violați amândoi. România se situeaza printre țările cu orașele cele mai sigure din Europa și din lume. Romania se apropie de nivelul zero al omorurilor comise cu arme de foc.

Tocmai am aflat, participând la montajul sonor al unui film, că cel mai bun sunet pentru un pumn în față, la cinema, este să înregistrezi plesnind, într-o odaie rece, un biftec crud izbit pe o masă de lemn. Profesioniștii spun că doar aia sună ca un pumn în față.

Acum, uitați cum e, totul e doar un efect sonor. Un pumn în față de fapt nu sună a nimic. M-am bătut cu niște țigani la miezul nopții în Bruxelles acum câteva nopți. Tânjeau la sacul meu cu computerul. Pe unul l-am mușcat de față. Am salvat computerul, în care scriu acum. Țiganii au fugit. M-am bătut urât. Să nu uităm că puteam fi în metroul Maelbeek anul trecut când s-au aruncat ăia în aer. Între timp, mi s-a propus să joc în Rocky 11, sau la ce episod s-a ajuns.”, a relatat întâmplarea Alexe, pe contul său de Facebook.

SHARE