Se pregateste schimbarea premierului? Mai multi membri din PSD, inclusiv Gabriela Firea, cer de urgenta întrunirea urgentă a CEx pentru „a tranşa criza politică”

13 Ian 2018

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, senatorul PSD Claudiu Manda, deputatul Catalin Radulescu si liderul PSD Vaslui solicită întrunirea urgentă a Comitetului Executiv Naţional (CEx) al PSD pentru rezolvarea crizei politice actuale. Firea susţine că indiferent de soluţia care va rezulta din şedinţa CEx, este categoric mai bună decât actuala instabilitate.

  • Se pregateste schimbarea premierului? Mai multi membri din PSD, inclusiv Gabriela Firea, cer de urgenta întrunirea urgentă a CEx pentru „a tranşa criza politică”
    Andreea Alexandru

„Privesc şi eu cu îngrijorare ceea ce se întâmplă în viaţa politică de câteva zile. Nu pot fi indiferentă, chiar dacă sunt preocupată primordial de problemele Capitalei. Observ că motoarele administraţiei publice centrale şi locale au încetinit. Este o reacţie organică la criza politică”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Faebook.

Totodata, Bogdan Chirieac considera ca Mihai Tudose a facut greseli mari, care s-au dovedit a-i fi fatale, informeaza DC News.

"În acest moment, cred că singura problemă care se mai pune este numele noului prim-ministru care va fi desemnat. După cum am văzut evoluția în ultimele 24 de ore, inclusiv intervenția doamnei Gabriela Firea, un lider puternic în PSD, am văzut și declarația doamnei Ecaterina Andronescu, lucrurile se îndreaptă spre un deznodământ clar: îndepărtarea premierului Mihai Tudose. Ce anume a determinat această stare de nervi de-a dreptul în PSD, vom analiza în orele și zilele următoare. Majoritatea parlamentară nu s-a schimbat, programul de guvernare a continuat, este acest declanșator în care Mihai Tudose s-a sacrificat pentru un obscur șef al Poliției, pe care opinia publică îl dorea demis. Poate și modul de comunicare al lui Mihai Tudose cu partidul a fost deficitar. Nu și-a dat seama cât de toxică este pentru partid și societatea românească, zicerea cum că dânsul ar fi de la Securitate, zicere, dacă vreți, neconfirmată de vreo dovadă. Au fost speculații că și-a făcut doctoratul la Academia de Securitate și că nu știu cine i-a semnat prefața și postfața. Dar altminteri, alte dovezi nu au fost. S-a lăsat să planeze acest lucru," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

 

 

 

 

 

SHARE