Doi soți din Iași, condamnați de instanță la patru clase elementare de școală

14 Feb 2018

Se pare că judecătorul american care transformă ședințele instanței în lecții de viață, motivaționale, extrem de popular în media de socializare, începe să creeze discipoli și unde nu te așteptai, adică în România!

  • Doi soți din Iași, condamnați de instanță la patru clase elementare de școală

Doi soți din Iași, judecați pentru evaziune fiscală, au fost condamnați de instanță să facă patru ani de școală - adică primele clase, elementare, relatează Europa FM.

Cei doi soți sunt acuzați că au cauzat statului un prejudiciu de 500.000 de lei, prin evaziune fiscală în formă continuată, la firma pe care o administrau.

Ei au încercat să-și motiveze acuzațiile prin faptul că sunt analfabeți, doar neștiința de carte fiind explicația pentru lipsurile din gestiune, constatate de autorități.

”În temeiul dispoziţiilor art. 86, indice 3, aliniatul 3 Cod penal din 1969, le impune inculpaţilor Stănescu Maria şi Stănescu Dragoş obligaţia de a urma un curs de învăţământ primar de minimum patru clase. Supravegherea îndeplinirii măsurilor şi obligaţiei stabilite se realizează de către Serviciul de Probaţiune Iaşi“, arată magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi.

Sentința nu este însă definitivă.

SHARE