Prima reacție a Serenei Williams, după ce a fost eliminată de sora ei, la Indian Wells: 'Nu pot spune că nu sunt dezamăgită'

13 Mar 2018

Venus Williams s-a calificat în optimile turneului de tenis de la Indian Wells, după ce a eliminat-o în două seturi pe sora ei, Serena Williams, cu scorul 6-3, 6-4.

  • Prima reacție a Serenei Williams, după ce a fost eliminată de sora ei, la Indian Wells: 'Nu pot spune că nu sunt dezamăgită'

Indian Wells a fost primul turneu important la care a participat Serena Williams de la revenirea în circuitul WTA. Partida a fost cea de-a 29-a pe care cele două surori au jucat-o una împotriva celeilalte, Serena are 17 victorii, în timp ce Venus a câștigat de 12 ori. 

”Nivelul Serenei este super înalt și a fost dificil să închid punctele. Eu am jucat mai mult în ultimul an, chiar dacă nu am jucat chiar atât de des, acele meciuri au contat”, a declarat Venus Williams în conferința de presă de după meci.

”N-am mai jucat tenis de mai bine de un an. Nu pot spune că nu sunt dezamăgită de faptul că am pierdut. Aș vrea să pot spune asta, însă atunci nu aș mai fi cine sunt. Mai am de lucrat la jocul meu. Cred că Venus joacă cel mai bun tenis al ei din ultimul timp. Nu a făcut multe erori. Servește bine constant. Pur și simplu a jucat minunat. Pentru ea, cred că a fost un meci foarte bun.”, a spus și Serena Williams.

Venus Williams o va întâlni în optimi pe Anastasija Sevastova, după ce letona a eliminat-o pe Julia Goerges.

SHARE